Om København NV

Nordvestkvarteret, eller blot Nordvest, er et område i København med 44.177 indbyggere. Området er defineret af postnummer-distriktet 2400 København NV og afgrænses af bydelene Nørrebro, Vanløse, Østerbro og Frederiksberg samt Utterslev Mose. I bydelen ligger bl.a. fuglekvarteret ved Nørrebro st., Bispebjerg, Bellahøj og Emdrup.
 
Nordvestkvarteret er mere populært end nogen sinde og og der skyder nu nye moderne boliger op, ligeom nye hippe butikker, caféer og restauranter er kommet til bydelen. Mange unge og børnefamilier har fået øje på de rekreative muligheder der er i Nordvest med let adgang itl byens åndehuller som Utterslev mose og Bispebjerg kirkegård, ligesom nærheden til centrum er meget attraktiv. S-tog fra Emdrup station eller bus 6A/66 kører til centrum med få minutters mellemrum.

 

Området hvor A/B Bjerggården ligger opfattes af mange som en perle, med beliggenheden rundt om den smukke Grundtvigskirke.  Her er tæt til gode og populære skoler og daginstiutioner. Der er flere cafeer og restauranter tæt ved vores andelsboligforening, ligesom der er nærkøbmand, pizzaria, sushi takeaway, vinhandel, grønthandler mm. 

     

Områdekort

Med kortet ovenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen eller navigationspilene (øverst til venstre) til at panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug skyderen til at zoome ind og ud, eller brug tasterne + og -.

Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen øverst til højre på kortet.

Street View (gadevisning)

Med Street View ovenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.